Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, începând cu ora 20:00, Galadriel va susţine un concert în premieră în Ageless Club din Bucureşti. În deschiderea acestui concert, vor urca pe scenă trupele Tiarra, Between Colors şi Scarlet Moon.

Formaţia Galadriel se poate lăuda în cei 18 ani de existenţă cu 7 albume ce reprezintă o discografie consistentă, depăşind performanţele tuturor celorlalte trupe din undergroundul slovac. Au deschis de-a lungul anilor show-urile unor formaţii grele, precum Rotting Christ, Enthroned, Voivod, Swallow The Sun sau Insomnium şi au luat parte la câteva festivaluri de top din Germania, Cehia şi Estonia.

La ediţia din 2012 a OST Fest, Tiarra avea să închidă o seară de vis, alături de Motorhead, Lake of Tears, W.A.S.P. si Megadeth, înşă o imprevizibilă schimbare de componenţă avea să îi ţină departe de scenă, pentru o perioadă. În această toamnă însă, singura formatie românească de gothic metal, cu CD scos la o casa de discuri din Germania, revine pe scenă, cu un toboşar nou, Cristi Racasanu, şi cu un concert care va include şi două piese în premieră.

Between Colors pendulează între melodic metal, simfonic, progressive şi heavy metal, trupa făcând parte din noua generaţie de formaţii româneşti, sunetul fiind caracterizat de refrene puternice, pasaje agresive, dar şi foarte melodioase.

După aproape doi ani trecuţi de la înfiinţare şi doar o lună şi jumătate de la concertul de lansare, Scarlet Moon se află în faţa primului examen scenic de anvergură.

Bilete Galadriel la Bucureşti

Preţul unui bilet de intrare pentru concertul Galadriel din Bucureşti este de 25 lei şi se poate achiziţiona doar în seara evenimentului la intrarea în club.