Acest eveniment a avut loc in data de 11 Oct 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 22:30, trupa Freestay susține un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Trupa își invită fanii să fredoneze alături de ei versurile melodiilor „Trebuia să fii tu”, „Cerşetori de iubire”, dar şi piese de referinţă din repertoriul internaţional şi românesc.

FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de show-band şi a încântat publicul prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică.

FreeStay este alcătuită din Florin Ristei (voce), Șerban Niculae (clape, voce), Alin Teodorescu (clape, voce), Alin Ilieș (chitară), Benny Andreica (bass) și Vladimir Grafu (tobe).

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor România în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay. Piesa „Las-o”, lansată alături de Vescan, a urcat rapid în topuri.

Bilete FreeStay la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul FreeStay de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 11 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la trei categorii de preţ.

Categorie Preț
VIP cu loc la masă în sală 60 lei bilete
Acces general cu loc la masă în sală 40 lei bilete
Fără loc 40 lei bilete