Acest eveniment a avut loc in data de 7 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 octombrie 2017, de la ora 20:00, Fink revine în concert la Bucureşti, în Control Club. Evenimentul face parte dintr-un turneu de promovare al viitorului album, „Fink’s Sunday Night Blues Club Vol. 1”, ce urmează să fie lansat pe parcursul acestui an.

Fin Greenall, cunoscut sub numele de scenă Fink, şi-a început cariera muzicală în 1993. Primii ani de activitate au stat sub influenţa muzicii electronice, iar primul album, „Fresh Produce”, a fost lansat în 2000. Uşor, uşor, Greenall a început să facă tranziţia către genuri muzicale noi, iar în anul 2006 lansează albumul „Biscuits For Breakfast”, numele Fink fiind asociat atât cu el, cât şi cu bassistul Guy Whittaker şi toboşarul Tim Thornton. Single-ul „Pretty Little Thing” de pe acest album este în continuare una din melodiile extrem de apreciată şi ascultată de fanii Fink.

La doar un an, a urmat albumul „Distance And Time”, ce conţine single-ul „This Is The Thing”, în 2009 albumul „Sort Of Revolution”, ce conţine single-ul cu acelaşi nume, dar şi două melodii compuse în colaborare cu John Legend. În anul 2011 a ieşit pe piaţă albumul „Perfect Darkness”, material înregistrat în doar 20 de zile şi inspirat din sobrietatea Berlinului, iar în 2014 iese albumul „Hard Believer”.

În prezent, Fin Greenall, Guy Whittaker şi Tim Thornton se pregătesc să lanseze un nou album, „Fink’s Sunday Night Blues Club”, material înregistrat în studioul lui Greenall din Berlin, ce va aborda o direcţie muzicală diferită faţă de restul albumelor. Un prim single a fost extras la începutul lunii februarie, şi poartă numele de „Boneyard”. Artiştii au stabilit un turneu de promovare al materialului care va începe spre sfârşitul anului, Bucureştiul fiind unul din oraşele incluse.

Bilete Fink la Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul Fink, ce va avea loc pe 7 octombrie 2017, la Control Club din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada achiziţie Preţ
Early Bird 75 lei bilete
Pre-sale 85 lei bilete
La intrare 100 lei

*Early Bird (primele 1oo bilete)

Concertul Fink în Control Club din Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.