Acest eveniment a avut loc in data de 18 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 18 noiembrie 2013, cu începere de la ora 20:00, cu ocazia lansării celui mai nou album al său, „Fata din Vis„, Felicia Filip va susţine un concert  la Teatrul Naţional din Bucureşti. Alături de Felicia Filip pe scena Teatrului Naţional vor mai urca şi cei de la Compact, Mircea Baniciu, Ion Caramitru, Adrian Barar de la Cargo, Călin Pop de la Celelalte Cuvinte şi Şerban Boldijar de la Semnal M.

Soprana Felicia Filip poate fi considerată pioniera rock-ului simfonic în România, colaborarea din 1996 cu trupa Iris având un succes fulminant. Succesul artistei române nu se limitează doar la graniţele tării, de-a lungul timpului aceasta ajungând să cânte pe scene importante precum Opera Regală „Covent Garden”, Opera Regală din Wallonie sau Teatrele de Operă din Viena, Hamburg, Barcelona şi Roma.

În cadrul concertului de pe 18 noiembrie se va lansa cel mai nou material discografic al Feliciei Filip, „Fata din Vis„. Pe această compilaţie se vor regăsi cele mai notabile succese ale rock-ului românesc interpretate într-o manieră inedită şi creativă. Rock-ul şi liricul românesc au generat un produs complex şi de o frumuseţe fermecătoare care se adresează tuturor ascultătorilor de muzică de calitate.

Bilete Felicia Filip – „Fata din Vis”

Biletele pentru concertul Feliciei Filip de la Teatru Naţional pot fi achiziţionate online pe www.iabilet.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete