Acest eveniment a avut loc in data de 23 Mar 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 martie 2018, de la ora 22:30, Feli susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, alături de trupa sa.

Originară din Timişoara, înzestrată cu un timbru special şi cu o voce puternică, Feli a debutat după participarea la show-ul Vocea României, unde a fost apreciată pentru talentul său autentic. Cântăreaţa a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu primul său single: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 o nominalizare pentru „Best Romanian Act”, la premiile MTV Europe Music Awards.

În 2016, single-ul „Creioane colorate” a fost numărul 1 în topul difuzărilor pe radio, iar vocea artistei a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”. La finalul anului 2017, cântăreaţa şi-a lansat şi primul album din carieră, „Eu sunt Feli”, alcătuit din 14 piese, compuse chiar de artistă. Materialul a fost lansat în cadrul unui concert restrâns şi intim, care a avut loc la Teatrul Metropolis din Bucureşti, unde Feli a interpretat live toate cântecele de pe album.

Printre cele mai cunoscute piese semnate de Feli se numără: „Creioane Colorate”, „Gelozia”, „Va urma”, „Timpul şi „Acasă”. De asemenea, Feli a interpretat mai multe cover-uri după melodii celebre, precum: „Constantine, Constantine”, „Tu n-ai avut curaj” şi „Cine iubeşte şi lasă”, al Mariei Tănase. Totodată, de-a lungul carierei sale, artista a colaborat cu mai mulţi artişti celebri din România, printre care: Smiley, Sore, Guess Who şi Damian & Brothers.

Bilete Feli la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Feli la Hard Rock Cafe din București, de pe 23 martie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaia iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categorie VIP – cu loc la masă în faţa scenei 90 lei bilete
Acces general – cu loc la masă 60 lei  bilete
Acces general – fără loc 60 lei  bilete

Concertul Feli de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.