Acest eveniment a avut loc in data de 24 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu ora 21:00, Fanfare Ciocărlia, după ce au concertat timp de 16 ani pe marile scene ale lumii, vin cu un concert special în The Silver Church din Bucureşti.

Concertul Fanfare Ciocărlia din The Silver Church face parte din turneul „Primul Turneu Naţional” care se desfăşoară în perioada 23 aprilie – 1 mai 2013. Acesta este primul eveniment de amploare după recitalul din decembrie 2012, de la Oslo (Norvegia), la decernarea Premiului Nobel pentru Pace.

Fanfare Ciocărlia este una dintre cele mai mari trupe live emanând o energie şi o ingeniozitate ce i-a adus de-a lungul timpului fani din toate colţurile lumii. Fanfare Ciocărlia este formată din 12 suflători din satul Zece Prăjini (Iaşi) şi este cea mai rapidă fanfară din lume.

De-a lungul timpului Fanfare Ciocărlia s-a făcut cunoscută şi iubită în întreaga lume, a fost sărbătorită de către critici şi promovată în toate tipurile de mass-media. Are apariţii în mai multe filme şi interpretări inedite ale unor piese celebre, cum ar fi tema muzicală a seriei „James Bond” şi „Caravana” lui Duke Ellington.

Fanfare Ciocărlia a lansat opt ​albume, multe dintre ele dominând topurile europene. În 2006 trupa a primit prestigiosul premiu pentru Europa la BBC Radio World Music Awards. Cu peste 1200 de concerte susţinute în cei 15 ani de carieră, Fanfara Ciocărlia este considerată un bun exemplu de succes.

Bilete Fanfare Ciocărlia în The Silver Church Bucureşti

Biletele pentru concertul Fanfare Ciocărlia care va avea loc în clubul The Silver Church din Bucureşti pot fi achiziţionate online în presale pe www.eventim.ro sau din reţeaua Eventim la preţul de 35 lei.

Cumpara bilet