Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 13 iulie 2013, începând cu ora 20:00, Exhumed va concerta în Private Hell Club din Bucureşti. În deschiderea concertului Exhumed, vor urca pe scenă trupele Fecal Body Incorporated şi Cadavrul.

Exhumed este trupa care se află sub egida prestigioasei case de discuri americane Relapse, care include în componenţă membri care activează sau au trecut şi pe la Deeds of Flesh, Dekapitator sau Vile. Trupa americană Exhumed şi-a asumat de mai bine de două decenii statutul de cult band printre ascultătorii de brutal death metal şi grindcore.

Concertul Exhumed de la Bucureşti va fi total diferit de alte concerte ale trupei. Exhumed şi publicul prezent vor deveni una, într-o avalanşă de riff-uri tăioase, ritmuri infernale şi urlete dezarticulate, în care headbang-ul şi moshpit-ul sunt obligatorii.

Pretul unui bilet va fi de 25 de lei până pe 12 iulie 2013, în timp ce în ziua concertului, preţul biletului va fi de 30 de lei.

Organizatorii au decis să pună la dispoziţia celor interesaţi un bilet combi, la preţ redus, care să ofere accesul la toate cele trei concerte succesive, pe 30 iunie Cryptopsy, pe 13 iulie Exhumed şi pe 20 iulie Agathocles. Biletul combi va costa 90 de lei şi se poate achiziţiona până pe data de 30 iunie 2013, prin comanda direct de la Axa Valaha Productions (axa666[@]yahoo[.]com sau tel. 0721.107.776) sau din Private Hell Club. Numărul acestora va fi limitat la 100 de bucăţi.