Joi, 29 iunie 2017, de la ora 20:00, trupa americană Evanescence susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Trupele Killa (Italia), Fall Has Come (Italia) şi Sede Vacante (Grecia) concertează în deschidere.

După spectacolul susţinut în cadrul festivalului Rock the City 2012, formaţia de origine americană revine în România cu un nou concert, care va cuprinde toate momentele importante din cariera sa. O călătorie muzicală, în care membrii celebrei trupe vor interpreta atât hiturile care i-au consacrat, cât şi piese lansate mai recent.

Înfiinţată în 1995, Evanescence este una dintre cele mai iubite formaţii de rock din întreaga lume, cu activitate artistică complexă şi cu numeroase compoziţii unice. Grupul a debutat în 1998 cu un EP eponim, iar un an mai târziu a lansat al doilea EP, „Sound Asleep” (1999). Succesul obţinut cu cele două EP-uri a condus la înregistrarea demo-ului „Origin” (2000) şi mai apoi la lansarea primului album de studio, „Fallen” (2003). De pe acest material au fost extrase ca single-uri unele dintre cele mai cunoscute hituri ale trupei, „Bring Me To Life” şi „My Immortal, dar şi alte două piese: „Going Under” şi „Everybody’s Fool”.

O altă realizare importantă în cariera Evanescence a fost lansarea albumului „The Open Door” (2006). „Call Me When You’re Sober”, „Lithium”, „Sweet Sacrfice” şi „Good Enough” au fost single-urile extrase de pe acest material, care au fost foarte apreciate de către fani. Cinci ani mai târziu, formaţia şi-a lansat un album eponim, care conţine influenţe de hard rock şi nu metal. În 2016, membrii trupei au anunţat că urmează să apară o colecţie care să conţină toate albumele înregistrate de ei până în prezent.

De-a lungul carierei sale, Evanescence a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: Linkin Park, Eminem, Avril Lavigne şi Korn. Pentru întreaga activitate artistică, grupul a fost primit numeroase premii, printre care şi două Grammy, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”. De asemenea, ei au mai obţinut alte premii şi nominalizări la ceremonii importante din industria muzicală, precum: MTV Europe Music Awards, Kerrang! Awards şi World Music Awards.

Bilete Evanescence la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Evanescence îl va susţine pe 29 iunie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi de perioada de achiziţionare.

Categorie Earlybird* Presale 1 Presale 2 La intrare
Categoria A 250 lei 300 lei 315 lei 330 lei bilete
Categoria B 170 lei 200 lei -  SOLD OUT
Categoria C 140 lei 170 lei 185 lei 200 lei bilete
  • Earlybird: până pe 1 februarie 2017
  • Presale 1: până pe 1 iunie 2017
  • Presale 2: până pe 29 iunie 2017

Au fost puse în vânzare şi pachete speciale VIP Meet & Greet care conţin: bilet categoria B în faţa scenei, Meet & Greet, poză cu trupa, o cutie inscripţionată, un afiş cu autograf şi un badge VIP laminat. Acestea sunt vândute direct de managementul artistului prin www.iabilet.ro la preţul de 850 lei. Numărul lor este limitat la 40 de bucăţi.

Harta locurilor concert Evanescence la Arenele Romane

Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K şi E
Categoria B: fară loc în faţa scenei
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B şi în Arenă

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi, în baza unui bilet valid. Copiii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Numărul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie.

Concertul Evanescence de la Bucureşti este un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.