Acest eveniment a avut loc in data de 11 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 11 octombrie 2012, în clubul The Silver Church din Bucureşti va reveni pentru un show exploziv chitaristul american Eric Sardinas. Concertul face parte din cadrul turneului de promovare a celui mai recent album – „Sticks & Stones„, material care combină influenţe de stone boogie, romantic pop, country blues şi rock’n’roll. România a fost inclusă pe lista ţărilor în care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, după state precum Franţa, Germania sau Polonia.

Eric Sardinas, chitarist de blues rock s-a născut în 1970 în Florida. A început să cânte la chitară încă de la vârsta de 6 ani, fiind influenţat de Charlie Patton, Bukka White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters şi Whichito Mendoza. În 2005 a deschis concertele din turneul mondial al lui Steve Vai, The Real Illusions Tour. În discografia chitaristului se înscriu: „Treat Me Right” (1999), „Angel Face” (2000 EP), „Devil’s Train” (2001), „Black Pearls” (2003), „Eric Sardinas and Big Motor” (2008), „Sticks & Stones” (2011).

Artistul a suferit arsuri de gradul 3 la încheietura mâinii stângi în timpul unui concert susţinut în anul 2000, focul fiind un ingredient nelipsit al showurilor sale. Conform organizatorilor concertului, „un show Eric Sardinas and Big Motor este energie în stare pură. Carismă şi virtuozitate, respect pentru tradiţie, dar şi îndrăzneală, spectacol şi pasiune sunt cuvinte care descriu senzaţia pe care o lasă prestaţia acestui mare chitarist„.

Eric Sardinas va concerta la Bucureşti alături de colegii săi, basistul Levell Price şi bateristul Chris Frazier.

Bilete Eric Sardinas

Biletele pentru Eric Sardinas and Big Motor din Bucureşti sunt disponibile la 48 lei online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Primele 100 de bilete cumpărate participă la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Eric Sardinas şi restul grupului, o iniţiativă destul de rar întâlnită la concertele din România.