Acest eveniment a avut loc in data de 29 Mar 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 29 martie 2011, ora 19:00, porţile The Silver Church din Bucureşti se deschid pentru publicul îndrăgostit de formaţia olandeză Epica. Îndrăzneşte şi trăieşte-ţi seara magică cu Carlsberg, cea mai bună bere cu atitudine. Concertul dedicat promovării albumului a „Design Your Universe” readuce Epica în România după 3 ani de la prima reprezentaţie.

Istoria şi muzica olandezilor din Epica e parcă desprinsă dintr-o poveste. Împletitura de muzică clasică, gotică şi heavy metal ar putea fi la fel de bine coloană sonoră pentru o epopee fantastică. Acasă, în Olanda, membrii Epica sunt deja vedete, iar precedentul material, „The Divine Conspiracy” a intrat în Top 10, a ocupat locul 29 în Elveţia şi 41 în Germania.

„Design Your Universe”, albumul cu numărul cinci, distruge graniţe şi îţi tăie respiraţia. Epica nu a sunat niciodată mai bine. Mark Jansen, fondatorul trupei, îşi depăşeşte talentul şi prezintă cel mai greu, matur şi bun album Epica: „Coruri cu voci de îngeri, strigăte decisive, ritmuri ameţitoare, piese extraordinare. De această dată nu avem un material conceptual; el este condus de o direcţie generală atotprezenţa ce vorbeşte despre libertate şi independenţă. Ar trebui să ascultăm din nou natura şi să trăim în armonie cu ea aşa cum trăiau oamenii înainte. Noi creăm lumea din jurul nostru”, cu alte cuvinte: „Design Your Universe.”

Informaţii bilete

Biletele, în valoare de 95 de lei, sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online pe pe shop.artmania.ro și www.eventim.ro.

The Silver Church: Plevnei 61, Bucureşti.