Joi, 12 mai 2016, de la ora 20:00, Enrique Iglesias va susţine un concert la Romexpo din Bucureşti. Concertul face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al artistului, intitulat „Sex and Love”. Este pentru prima oară când Enrique Iglesias revine în Romania de la primul său concert în ţara noastră, susţinut pe 15 iunie 2002.

Enrique Iglesias este un artist care se poate lăuda cu o carieră muzicală impresionantă. De-a lungul celor 20 de ani de la apariţia primului său album, cântăreţul a lansat zeci de piese care au devenit hit-uri internaţionale într-un timp foarte scurt, atingând cele mai înalte poziţii ale clasamentelor de specialitate din întreaga lume.

Piese ca „Bailando”, „Noche Y De Dia”, „Turn the night up”, „Tonight”, „I like it”, „Do you know”, „Not in love”, „Bailamos”, „Ring my bells”, „Hero” au făcut deliciul fanilor din toate colţurile lumii şi l-au ajutat pe Enrique Inglesias să înregistreze vânzări de peste 100 de milioane de copii.

https://www.youtube.com/watch?v=UQ4iQ-_RuIU

Albumul „Sex and Love”, care va fi promovat şi la Bucureşti, este cel de-al 10-lea material discografic al spaniolului şi include colaborări cu artişti importanţi de pe scena muzicală actuală, precum Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Pitbull, Flo Rida sau Sean Paul. Lansat în martie 2014, albumul s-a vândut deja în peste 2 milioane de exemplare în intreaga lume.

Cariera de peste 20 de ani a lui Enrique Iglesias însumează peste 150 de single-uri, 10 albume de studio, care s-au vândut în peste 137 de milioane de exemplare, 6 premii Grammy, 10 World Music Awards şi 6 trofee din partea MTV.

Bilete Enrique Iglesias la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Enrique Iglesias la Romexpo din Bucureşti, de pe 12 mai 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ promo* Preţ întreg
Exclusive VIP - 800 lei  cumpără bilete
Fan Pit - 399 lei  cumpără bilete
Standard (în picioare) - 339 lei  cumpără bilete
Standard etaj 1+2 (în picioare) 198 lei 259 lei  cumpără bilete

Concertul Enrique Iglesias la Bucureşti este organizat de ART BG.