Marţi, 29 octombrie 2019, de la ora 20:00, Enrique Iglesias susţine un concert, pentru prima dată la Cluj-Napoca, pe scena de la BT Arena (Sala Polivalentă). Concertul de la Cluj-Napoca face parte din turneul „All the hits LIVE”.

Proiecţiile video, luminile şi efectele speciale impresionante vor face ca acest concert să fie o experienţă pentru toți cei prezenți.

Starul latino îi va cuceri pe spectatori cu cele mai cunoscute piese, care au cucerit toate topurile internaționale, printre care: „Bailamos”, „Rhythm Divine” , „Be With You”, „Duele El Corazon”, „Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” şi „I Do not Dance (Without You)”.

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenţi cântăreţi şi până în acest moment niciun alt artist pop nu reuşit să intre în topurile internaţionale cu atât de multe piese, într-un timp atât de scurt. De fiecare dată când se află pe scenă, Enrique Iglesias provoacă în rândul spectatorilor o stare de exaltare unică, melodiile sale sunt fredonate de zeci de mii de spectatori în concertele susţinute în întreaga lume.

În cadrul turneului „All the hits LIVE”, Enrique Iglesias a susţinut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona şi Kiev, urmând ca până la final de an să ajungă şi în alte oraşe importante.

Bilete Enrique Iglesias la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care Enrique Iglesias îl susţine la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, pe 29 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Categoria VIP 399 lei bilete
Categoria I 299 lei bilete
Categoria II 249 lei bilete
Categoria III 199 lei bilete
Categoria IV 149 lei bilete

Concertul Enrique Iglesias de la BT Arena din Cluj-Napoca este organizat de ART BG.