Acest eveniment a avut loc in data de 13 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 13 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, trupa Efterklang va susţine un concert LIVE în Control Club din Bucureşti. În deschidere vor urca pe scenă cei de la We Singing Colors.

Trupa daneză Efterklang se află în turneul european de promovare a celui de-al patrulea album, „Piramida” (2012) şi promite experienţa unui show live deosebit.

Înfiinţată în 2001, la Copenhaga, şi încadrată într-o varietate de stiluri, de la indie folk şi post rock la dream pop şi dark wave, formaţia Efterklang este compusă, în prezent, din trei muzicieni: Mads Christian Bauer, Casper Clausen şi Rasmus Stolberg. Debutul discografic s-a produs în 2004, cu albumul „Tripper”, urmat, în 2007, de „Parades”, ce s-a bucurat de aprecierea criticilor muzicali de pretutindeni.

Premiera albumului „Piramida” a avut loc în mai 2012, la Opera din Sydney, Australia, într-un show susţinut în faţa unei săli arhipline, în acompaniamentul celebrei Sydney Symphony.

Bilete Efterklang în Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul Efterklang ce va avea loc în Control Club se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 50 lei:

Cumpara bilet