Sâmbătă, 24 august 2024, de la ora 17:30, Ed Sheeran susține un concert la Arena Națională din București, în cadrul turneului mondial „+–=÷×” (The Mathematics Tour), organizat pentru promovarea celor mai recente albume ale sale „=” și „-”. De asemenea, Calum Scott cântă în deschiderea spectacolului.

După succesul primului său concert în România (2019), Ed Sheeran revine pe aceeași scenă pentru a 2-a oară, de această dată în cadrul turneului „+–=÷×”, unde va cânta atât cele mai recente piese, cât și hiturile care l-au consacrat la nivel internațional. Artistul va ridica din nou zeci de mii de fani în picioare, care vor fredona în cor versurile celebrelor sale melodii.

Ed Sheeran şi-a lansat albumul de debut „+” (Plus) în 2011, care include primul său hit international, „The A Team”, dar și alte piese celebre precum „Lego House”, „Drunk” sau „Small Bump”.  În 2014, a lansat cel de-al doilea album „x” (Multiply), care a avut un success răsunător, în special datorită cântecului de dragoste „Thinking Out Loud”. Albumul a ajuns nr. 1 în lume şi a fost recunoscut ca unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile de către The Official Charts Company.

Au urmat erele „÷” și „=” care au adus un vibe mai comercial carierei sale muzicale, odată cu melodiile „Shape Of You”, „Bad Habits” și „Shivers”. Anul trecut, artistul de origine britanică a lansat două albume, intitulate „- (Subtract)” și „Autumn Variations”, în colaborare cu Aaron Dessner, membru al trupei The National. Ambele albume au ocupat poziții fruntașe în topurile din întreaga lume, primind aprecierea unanimă a criticilor muzicali.

La finalul anului 2017, Ed Sheeran a primit Ordinul de Excelenţă al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii şi acţiunilor caritabile. A câştigat, până în momentul de faţă, 4 premii Grammy, 7 premii BRIT, 8 premii Billboard şi multe alte distincții în cadrul industriei musicale. De-a lungul carierei sale a colaborat cu mulți artiști de renume, precum: Beyonce, Justin Bieber, Taylor Swift, Andrea Bocelli și Elton John.

Bilete Ed Sheeran de la Arena Naţională din Bucureşti

Biletele pentru concertul Ed Sheeran de la Arena Naţională de la Bucureşti, de pe 24 august 2024, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

GA Standing, 399 lei
Categoria A, 499 lei
Categoria B, 399 lei
Categoria C, 299 lei

Concertul Ed Sheeran de la Arena Naţională de la Bucureşti este organizat de Barracuda Music.