Acest eveniment a avut loc in data de 27 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 27 martie 2013, începând cu ora 21:00, Dubioza Kolektiv va susţine un concert în cadrul petrecerii Balkan Party în The Silver Church din Bucureşti. În deschidere: Madame Hooligan. Warm up: Colentina Soundsystem (DJ Undoo şi Zodiak).

Acest concert reprezintă a doua ediţie de pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013 dintr-o lungă serie de evenimente care-şi propun să pregătească publicul român pentru ediţia din acest an a festivalului ce va avea loc în weekend-ul 5-7 iulie, în cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Preţul unui abonament este de 150 lei în perioada promoţiei early bird.

Bilete Dubioza Kolektiv în The Silver Church

Biletele se pot achiziţiona online pe www.iabilet.ro sau în seara concertului de la intrarea în club la preţul de 40 lei.

Dubioza Kolektiv sunt Almir Hasanbegovic – vocals, Adis Zvekic – vocals, Brano Jakubovic – keys/sampler, Vedran Mujagic – bas, Armin Busatlic – guitar, Senad Suta – drums, Dragan Jakubovic – sound technician şi Mario Sevarac – saxophone.

Iniţial, conceptul muzicii Dubioza Kolektiv a venit din nevoia de a se exprima printr-o voce de schimbare a societăţii şi de a arata lumii întregi că există o viaţă normală în Balcani indiferent de stereotipurile create de media. În acest sens, multe din versurile celor de la Dubioza Kolektiv se învârt în jurul următoarelor concepte: pace, toleranţă, înţelegere, adăugate unor critici puternice aduse injustiţiei şi naţionalismului.

Madame Hooligan este o formaţie americano-română compusă din Radu Almăşan – voce, Andrei Cebotari – percuţie şi David Ballon – chitară electrică ce cântă rock alternativ cu influenţe est-europene.