Acest eveniment a avut loc in data de 31 May 2020.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: După ce concertul drive-in programat pe 31 mai la Romexpo, n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului și a locației, mutând tot conceptul la Verde Stop Arena, în weekendul 5-7 iunie 2020.

Conform noilor reglementări aprobate de Parlament in cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevad interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiti sa amanam evenimentul Delia Drive-In din ‪data de 31 mai 2020‬ la o data pe care o vom stabili ulterior in functie de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranta noastra este ca relaxarea masurilor sa se intample incepand cu ‪1 iunie‬, asa cum au anuntat guvernantii in ultimele zile.

Echipa lucrează in continuare la acest proiect si facem tot posibilul sa oferim publicului o experienta inedita.

Toate biletele achizitionate pentru acest eveniment via ‪iabilet.ro‬ raman valabile pentru noua data a evenimentului ce va fi comunicata de indata ce va exista cadru legal de desfasurare.

In cazul in care nu credeti ca puteti participa la acest eveniment, puteti intra pe www.iabilet.ro/retur pentru a returna biletele. Puteti alege sa primiti contravaloarea biletelor sub forma de voucher valabil pe iaBilet.ro sau restituirea sumelor in contul din care s-a facut plata.

Duminică, 31 mai 2020, de la ora 20:00, Delia va susține primul concert drive-in din România, în parcarea principală de la Romexpo din Bucureşti. Concertul face parte din noul turneu național drive-in, intitulat „Cum era”. Warm-up DJ în deschidere.

Delia va aduce românilor primul concert live din era COVID-19, într-o perioadă cu reguli marcate de distanțarea socială. Dorința de a fi aproape de fanii ei, a determinat-o pe Delia să adopte noul trend inaugurat deja de către Danemarca, Germania, Coreea de Sud, Japonia sau Marea Britanie, astfel, devenind prima artistă din România care va susține un concert drive-in.

Mă bucur să pot anunța primul concert drive-in din România, pe 31 mai la Romexpo. În această perioadă am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni. Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când in loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri. Ne vedem pe 31 mai, la Romexpo, cu mașina din dotare” a declarat artista

Spectacolul este creat și pus în scenă de Delia Event, echipa care a realizat până acum toate producțiile mari ale artistei: Deliria, Psihedelia, Acadelia sau Delia’s Winter Wonderland. Fanii vor putea asculta concertul prin intermediul undelor radio ale vehiculelor, pe o frecvență comunicată la fața locului, astfel încât cei prezenți pot asculta muzica live în mașină, cu geamurile închise și vor aprecia actul artistic aplaudând prin intermediul claxoanelor. Organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin prezența ecranelor video atât la scenă cât și în zona în care vor staționa mașinile.

În 2003, Delia a decis să urmeze cariera solo, iar până în prezent a lansat 6 albume: „Parfum de fericire” (2003), „Listen-Up” (2007), „Pe aripi de vânt” (2015), „Deliria” (2016), „Live” (2017) și „7” (2020) . Dintre cele mai cunoscute piese ale artistei amintim „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234 Unde dragoste nu e”.

De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards şi Romanian Music Awards. De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, precum Carla’s Dreams, The Motans, Smiley, Connect-R, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi.

Bilete Delia – „Cum era” la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul drive-in susţinut de către Delia în Romexpo din București, pe 31 mai 2020, pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preț
Ultra VIP 990 lei bilete
VIP 490 lei bilete
Acces General 290 lei bilete
  • Ultra VIP – pachetul conține o surpriză ULTRA VIP gift din partea Deliei; organizatorii pun la dispoziția clienților, mașină din clasa premium și șofer care să îi ia de acasă și care să îi ducă înapoi; pachetele ULTRA VIP au zonă specială lângă scenă, cu servicii suplimentare incluse; în fiecare mașină sunt permise maxim 3 persoane.
  • VIP – pachetul conține și o surpriză VIP gift din partea Deliei; pachetele VIP au zonă specială lângă scenă, cu servicii suplimentare incluse; în fiecare mașină sunt permise maxim 3 persoane.
  • Acces General – în fiecare mașină sunt permise maxim 3 persoane.

Reguli de acces

  • Accesul se face începând cu ora 18:00.
  • În fiecare mașină sunt permise maxim 3 persoane.
  • Fiecare spectator va primi pe e-mail informații legate de regulile de acces cu câteva zile înainte de concert, de asemenea și detaliile despre cum pot comanda băuturi alcoolice și nealcoolice disponibile la eveniment.
  • Concertul este live, pe scenă și se va auzi pe sistemul audio din mașina personală a fiecărui spectator.
  • Accesul cu camioane, dube, utilaje, autoutilitare sau alte vehicule este interzis.

Concertul Delia – „Cum era” de la Romexpo din București este organizat de către Delia Event.