Acest eveniment a avut loc in data de 7 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 7 noiembrie 2013, de la ora 21:00, Direcţia 5 revine în Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru încă un show incendiar plin de hituri.

Vezi galeria foto de la concertul de la Sala Palatului!

CONCURS: Câştigă invitaţii la Direcţia 5 în Hard Rock Cafe!

Completează formularul de mai jos până joi, 7 noiembrie 2013, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru o singură persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Cristi Ivan şi Carmina Lifu. Felicitări!


Cu peste 22 de ani în lumina reflectoarelor, Direcţia 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock româneşti cu peste 25 de materiale discografice şi mii de concerte la activ.

Vino la Hard Rock Cafe să-i vezi alături de Toni Şeicărescu şi sa asculţi piese precum „O fata ca ea”, „Dacă ai şti”, „Îţi mulţumesc”, „Iartă-mă”, „Am nevoie de tine”, „Eşti stilul meu” sau „Şi ce dacă”.

Bilete Direcţia 5 – Zâmbetul Face Minuni în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul Direcţia 5 din Hard Rock Cafe pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Café, în ziua concertului la intrare. Preţul unui bilet este de 80 lei cu loc la masă şi 100 lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Poţi viziona în direct evenimentele din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicaţia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atât în direct cât şi înregistrate, vizionarea fiind gratuită în secţiunea FREEZONE.