Acest eveniment a avut loc in data de 12 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 12 februarie 2018, de la ora 19:00, direcţia 5 celebrează iubirea prin concertul „Valentine’s Day” de la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Spectacolul este dedicat îndrăgostiților de toate vârstele care doresc să petreacă cele mai frumoase momente de iubire alături de persoana iubită.

Concertul prilejuit de apropierea zilei de Valentine’s Day va include hituri precum „Îţi mulţumesc”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Superstar”, Și ce dacă” și „Forever Love”. De mai bine de 27 de ani, direcția 5 ne încântă cu baladele lor pop-rock, pline de seducție și romantism.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu, trupa s-a înfiinţat în 1991, devenind una dintre cele mai cunoscute trupe din ţară. De-a lungul carierei, formaţia a abordat diferite stiluri muzicale printre care: pop-rock, rock alternativ şi electronic-rock. Grupul a debutat în 1992, cu albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”.

Formaţia este o prezenţă consecventă în muzica autohtonă. Până în prezent, direcţia 5 a lansat peste 15 materiale discografice şi a susţinut sute de concerte. „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Îţi mulţumesc” și „Am nevoie de tine” se numără printre cele mai cunoscute piese interpretate de trupă. De-a lungul carierei, grupul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănică și Nicoleta Nucă.

Bilete direcţia 5 de la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru concertul direcţia 5 de la Teatrul Naţional Bucureşti, de pe 12 februarie 2018, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP (acces Meet & Greet + CD cu autograf) 230 lei bilete
Categoria 1 170 lei  bilete
Categoria 2 149 lei bilete
Categoria 3 119 lei  bilete
Categoria 4 99 lei  bilete

Concertul direcţia 5 de la Teatrul Naţional din Bucureşti este organizat de către Sublime România.