Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 14 februarie 2016, de la ora 20:00, trupa Direcţia 5 va susţine un concert-eveniment la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

„Toate cântecele noastre care au stârnit emoţie, dar şi piese de pe noul nostru album vor putea fi ascultate de publicul timişorean la concertul „Noi doi”, când vom lansa albumul „Te iubesc” şi la Timişoara”, spune Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5.

Lansat pe 20 noiembrie 2015, într-un concert la Bucureşti, alături de Orchestra Simfonică din Bucureşti, albumul „Te iubesc” este considerat de Marian Ionescu unul dintre cele mai inspirate discuri ale trupei, care reflectă o chimie perfectă între muzică şi versuri.

Pe lângă cântecele de pe cel mai recent album, „Te iubesc”, „Plin de furtuni” sau „Într-o zi”, fanii trupei vor asculta live şi alte hituri semnate Direcţia 5.

Pentru că acest concert are loc de Ziua Îndrăgostitilor, Marian Ionescu îi invită pe fanii Direcţia 5 să îşi celebreze iubirea pe scena, alături de trupă şi în faţa publicului: „Dacă unii dintre fanii noştri au în faţă perspectiva unei căsătorii să-şi facă timp să ceară acordul partenerului chiar în sala de spectacol”, spune liderul Direcţia 5.

Bilete Direcţia 5 la Filarmonica Banatul din Timişoara

Biletele pentru concertul Direcţia 5 – Valentine’s Day, de la Filarmonica Banatul din Timişoara, de pe 14 februarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 140 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete

Concertul Direcţia 5, ce are loc de Valentine’s Day la Filarmonica Banatul din Timişoara, este organizat de Vreau Bilet.