Acest eveniment a avut loc in data de 1 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din motive obiective, independente de voinţa organizatorilor şi a artiştilor, concertul Dialogul Generaţiilor Rock, se amână pentru o dată ulterioară, care urmează a fi anunţată în cel mai scurt timp. Biletele vândute rămân valabile. Cumpărătorii care doresc să recupereze contravaloarea biletelor pot să o facă din punctele de vânzare de la care au fost achiziţionate, iar cei care au achiziţionat online, să contacteze agenţia de ticketing. Organizatorii îşi cer scuze pentru inconvenientele create.

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, de la ora 20:00, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc un eveniment special – Dialogul Generaţiilor Rock, un concert susţinut de Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu şi suedezii Ken Sundberg şi Anders Diephuis.

Evenimentul va reuni pe aceeaşi scenă reprezentanţi de seamă din noua şi vechea generaţie rock din România. Show-ul va cuprinde atât recitaluri separate ale formaţiei Trooper şi ale formaţiei alcătuite din Cristi Minculescu – voce, Nuţu Olteanu – chitară, Ken Sundberg – bass şi Anders Diephuis – tobe.

Spectatorii vor avea parte şi de piese cântate împreună de cei prezenţi pe afiş, de cele mai cunoscute piese ale acestora, dar şi de cover-uri de la formaţii precum Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden sau Whitesnake.

Bilete Dialogul Generaţiilor Rock la Arenele Romane

Pentru evenimentul Dialogul Generaţiilor Rock de la Arenele Romane din Bucureşti va exista o categorie generală de bilete, la preţul de 50 lei. Organizatorii pun la dispoziţie şi o categorie de bilete VIP, care include o intalnire directă cu artiştii, un afiş cu autografe de la aceştia şi posibilitatea de dialog şi fotografiere cu artiştii. Preţul biletelor VIP este de 100 lei. 

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Premium (meet & greet) 100 lei cumpără bilete
Standard 50 lei  cumpără bilete