Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: 02.10.2013: Evenimentul Bouzoukia Night cu Despina Vandi este anulat. Biletele pot fi returnate în locaţiile de unde au fost cumpărate. Pentru biletele cumpărate direct de la club, vă rugăm să ne transmiteţi biletele scanata (sau fotografiate) pe email la adresa: [email protected], împreună cu datele de contact.

UPDATE 24.08.2013: Concertul Despina Vandi a fost reprogramat pe 5 octombrie 2013 în Club Bamboo din Bucureşti.

UPDATE: Concertul pe care Despina Vandi trebuia să îl susţină în data de 3 august în Yamas Club a fost amânat din cauza unei ploi torenţiale. Acesta a fost reprogramat pentru data de 24 august, locaţia şi ora fiind aceleaşi( Yamas Live Club, ora 20:00). Biletele rămân valabile pentru concertul din data de 24 august.

Sâmbătă, 3 24 august 2013, de la ora 22:00, Despina Vandi ca susţiune un concert la YAMAS Live Club din Mamaia Nord, în cadrul unei noi petreceri Bouzoukia Night.

După ce s-a mutat în Atena la începutul anilor ’90, Despina Vandi a semnat cu casa de discuri Minos EMI şi a lansat două albume: „Gela Mou” (1994) şi „Esena Perimeno” (1996). Apoi a început o colaborare exclusivă cu compozitorul şi producătorul Pheobus şi astfel a atins succesul comercial cu cel de-al treilea album, „Deka Endoles” (1997), şi l-a urmat cu un multiplu Disc de Platină, „Profities” (1999), în care a încorporat elemente pop în muzica laică, cât şi mişcări şi imagine scenică inspirată de curentul pop. Astfel, ea a ajuns una dintre cele mai importante reprezentate ale noului stil pop/laic.

Vandi a lansat şi un album în străinătate şi un single cu acelaşi nume, „Gia”, care a cunoscut succesul, fiind clasat în top-ul US Billboard Hot Dance Airplay, astfel, Vandi ajungând prima artista grecească clasată într-un top Billboard.

Printre premiile câştigate de Despina se numară şi Arion Music Awards, 10 premii MAD Video Music Awards, 7 premii Pop Corn Music Awards, şi un premiu World Music Award, fiind şi prima artistă din Grecia are a câştigat prestigiosul premiu.

Bilete Despina Vandi la YAMAS Live Club

Preţul unui bilet este de 53 de lei şi poate fi achiziţionat în avans din reţeaua Myticket.ro şi Biletoo.ro. Pentru mai multe informaţii şi rezervări de mese: 0722795184 sau 0722505404.