Marți, 21 noiembrie 2023, de la ora 20:00, Delia susține un concert live pentru lansarea noului album, „Flex”, într-un show inedit la MINA Museum din București.

Delia va susține un eveniment special la MINA Museum pentru a lansa albumul live, într-un spațiu inovator, fiind primul de acest gen în România și cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud-Est. Materialul discografic cuprinde 13 piese printre care „SKNDL” feat. HVNDS, „Gustul care te fură”,  „OTZL GLTZ”, „Lololo”,  „Sirena Apelor” și va fi disponibil în format fizic (CD și vinil) la concert, iar începând cu 22 noiembrie, și în magazinele Cărturești.

Prin abordarea sa cameleonică și mereu în pas cu ultimele tendințe, Delia a creat un eveniment ce integrează elemente din arta digitală cu muzica și scenografia, conturând astfel un spațiu versatil ce va purta fanii în universul său creativ, plin de surprize. Printre invitații speciali se numără, Oana Matache, Connect-R, Nane, trupa „HVNDS” și mulți alții.

Delia este o cunoscută cântăreață, dansatoare și compozitoare din România. Ea și-a început cariera în 1999 cu trupa N&D, lansând în această formulă trei albume de succes. În 2003, a decis să își înceapă cariera solo și a avut un succes rapid cu hit-ul „Parfum de fericire”. În 2011, s-a relansat cu piesa „Dale”, care i-a asigurat faima în România și în alte țări europene. A participat și la emisiuni televizate, cum ar fi „Te cunosc de undeva” sau „X Factor”, unde a fost jurat timp de 9 sezoane, în prezent fiind jurat în cadrul „iUmor”.

Universul artistic în continuă expansiune al Deliei devine evident prin intermediul spectacolelor sold out de la Sala Palatului, inclusiv „Acadelia”, „Psihedelia”, „Deliria” și „Rockadelia”. În cadrul acestor evenimente, artista reușește mereu să surprindă publicul cu idei creative și inovatoare. Artista marchează un an muzical prolific, aducând în atenția fanilor piese și colaborări care au captivat audiența din România, precum „Fără Te Merau” alături de Connect-R, „Lololo”, „Sirena Apelor” și „SKNDL”.

Bilete Delia – lansare album „Flex” la MINA Museum din București

Biletele pentru concertul Deliei, din data de 21 noiembrie 2023, de la MINA Museum din București, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iabilet.ro, la prețul de 490 lei.

Concertul Delia – lansare album „Flex” din București este organizat de Roka Records.