Acest eveniment a avut loc in data de 10 Nov 2022.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 10 noiembrie 2022, de la ora 21:00, Delia revine cu un nou concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Delia îşi va întâmpina fanii cu un show alături de trupa sa, şi va pune în scenă un spectacol vibrant pe melodiile sale devenite hituri.

Concertele sale au devenit deja o tradiţie pentru fanii artistei care călătoresc alături de ea „Pe aripi de vânt”, descoperind „Cine m-a făcut om mare” şi fredonând „Da, mamă”, „1234 Unde Dragoste Nu E” sau „Ce are ea”.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, alături de Nicolae Marin sub numele de scenă Nick, în trupa N&D. Artista a cunoscut succesul la nivel naţional în perioada 1999-2003, perioadă în care a lansat 3 albume: „Altfel”, „Face ce vreau” şi „Nu e vina mea”. În septembrie 2009, Delia a participat la Cerbul de Aur, unde a obţinut 10 puncte pentru interpretarea melodiei „I Will Survive”, a cântăreţei Gloria Gaynor.

În 2003, Delia a decis să urmeze cariera solo, iar până în prezent a lansat 4 albume: „Parfum de fericire” (2003), „Listen-Up” (2007), „Pe aripi de vânt” (2015) şi „Deliria” (2016). Pe cel mai recent material discografic se regăsesc piese precum „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234 Unde dragoste nu e”.

De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards şi Romanian Music Awards. De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, precum Carla’s Dreams, The Motans, Smiley, Connect-R, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Deliei de la Hard Rock Cafe din București, de pe 10 noiembrie 2022, pot fi achiziționate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro.

Biletele au următoarele prețuri:
250 de lei, cu loc VIP în fața scenei
179 de lei, cu loc la masă, în sală

La intrare biletele au următoarele prețuri:

VIP: 250 de lei, cu loc la masa în fața scenei
Acces General: 179 de lei, cu loc la masă în sală 

Concertul Delia de la Hard Rock Cafe din București este organizat de către BestMusic Live Concerts.