Acest eveniment a avut loc in data de 16 Jun 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 16 iunie 2017, de la ora 22:30, Delia susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Artista revine pe scena Hard Rock Cafe pentru încă un concert cu band live. Spectacolele Deliei în restaurantul din Parcul Herăstrău au devenit deja o tradiţie, iar fanii sunt întotdeauna prezenţi în număr mare, din dorinţa de a fi mai aproape de cântăreaţa lor preferată.

Delia Matache s-a născut în Bucureşti şi a absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti. A studiat pianul şi flautul şi a cochetat cu muzica încă din copilărie. Şi-a început cariera la sfârşitul anilor ’90, alături de Nick, cu care a format trupa N&D. „Vino la mine” este una dintre piesele cu care cei doi au reuşit să ajungă în topuri.

În 2003, însă, Delia a decis să îşi continue drumul ca artistă solo. Primul album a venit în acelaşi an şi s-a numit „Parfum de fericire”. „Deliria” (2016) este cea de-a patra şi cea mai recentă producţie discografică a artistei, promovată în cadrul unui spectacol la Sala Palatului. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără: „Parfum de fericire”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234”, „Ce are ea”.

De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards, Romanian Music Awards).  De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, printre care Smiley, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi. Pe lângă activitatea muzicală, Delia s-a făcut cunoscută şi prin cariera în televiziune. În prezent este jurat în cadrul a două emisiuni – X Factor şi IUmor.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele la concertul Delia, de pe 16 iunie 2017, de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la preţul general de 69 lei.

Categorie Preţ
Acces general (fără loc) 69 lei bilete

Concertul Deliei de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.