Acest eveniment a avut loc in data de 13 Apr 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 13 aprilie 2017, de la ora 21:30, Delia revine în concert la Hard Rock Cafe din București. 

Delia Matache s-a născut în Bucureşti şi a absolvit liceul de muzică Dinu Lipatti. A studiat pianul şi flautul şi a cochetat cu muzica încă din copilărie. Şi-a început cariera la sfârşitul anilor ’90, alături de Nick, cu care a format trupa N&D. „Vino la mine” este una dintre piesele cu care cei doi au reuşit să ajungă în topuri.

În 2003, însă, Delia a decis să îşi continue drumul ca artistă solo. Primul album a venit în acelaşi an şi s-a numit „Parfum de fericire”. „Deliria” (2016) este cea de-a patra şi cea mai recentă producţie discografică a artistei, promovată în cadrul unui spectacol la Sala Palatului. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără: „Parfum de fericire”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234”, „Ce are ea”.

Numele artistei nu lipseşte niciodată de pe listele marilor competiţii muzicale, adunând numeroase nominalizări şi premii (MTV Music Awards, Romanian Music Awards). A colaborat cu nume cunoscute din industria muzicală, printre care Smiley, Horia Brenciu, DeepCentral, Uddi.

Pe lângă activitatea muzicală, Delia s-a făcut cunoscută şi prin cariera în televiziune. În prezent este jurat în cadrul a două emisiuni – X Factor şi IUmor.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele la concertul Delia, de pe 13 aprilie 2016, de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la preţul general de 69 lei.

Tip bilete Preţ
Acces general (fără loc) 69 lei bilete
Supliment Meet & Greet 150 lei cumpără

Supliment Meet & Greet: întâlnire cu Delia după concert, poze, autograf şi un cadou: albumul Deliria varianta limited edition. Valabil doar cu bilet deja cumpărat.

Concertul Deliei de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.