Acest eveniment a avut loc in data de 9 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 9 noiembrie 2016, de la ora 21:30, Delia împreună cu trupa sa vor susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântăreţe din România, care a cunoscut succesul în 1999, când a debutat în trupa N&D, alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă: Nick. N&D a lansat cinci albume şi numeroase hituri, printre care: „Vreau să plâng”, „Vino la mine” şi „Nu e vina mea”

Cariera ei solo a început în 2003, odată cu lansarea albumului „Parfum de fericire”. De atunci, cântăreaţa a mai lansat încă 3 albume de pe care au fost extrase mai multe single-uri de succes: „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”.

De-a lungul carierei sale, Delia a lucrat la numeroase colaborări. Smiley, UDDI, Carla’s Dreams, Taxi şi Deepcentral au înregistrat piese alături de cântăreaţă, în timp ce, Dan Bittman, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Gabriel Cotabiţă au cântat pe aceeaşi scenă cu ea.

Aflându-se într-o ascensiune continuă, Delia a fost mereu nominalizată la unele dintre cele mai importante gale de premii muzicale din România, precum: Premiile Muzicale Radio România, Romanian Music Awards, MTV Music Awards, Media Music Awards, unde s-a aflat deseori în topul câştigătorilor. De asemenea, artista a stabilit numeroase recorduri, ca de exemplu numărul de vizualizări obţinut la clipurile de pe YouTube. Melodiile „Pe aripi de vânt”, „Ce are ea”, „1234” şi „Gura ta” au peste 20 de milioane de vizualizări, iar duetul realizat alături de Carla’s Dreams are aproape 50 de milioane de vizualizări.

De mai bine de un deceniu, Delia reprezintă o prezenţă feminină impozantă în industria muzicală şi în showbiz-ul românesc. Pe lângă cariera în muzică, ea face parte şi din juriul emisiunilor televizate X Factor şi iUmor. În trecut, Delia a participat la emisiunea Dansez pentru tine şi a fost unul dintre juraţii de la Te cunosc de undeva. Mai mult, artista susţine anual o serie de concerte în ţară, printre care se numără şi cele de la Sala Palatului din Bucureşti.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Delia & Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 9 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Fără loc – faţa scenei pre ringul de dans 50 lei cumpără bilete
Loc la masă în sală 85 lei cumpără bilete

Concertul Delia & Band la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Bestmusic Live Concerts.