Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jan 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2011, şi duminică, 1 ianuarie 2012, la Sala Thalia din Sibiu va avea loc „Concertul de Anul Nou” susţinut de Sibiu Youth Orchestra, ambele reprezentaţii începând la ora 19:00.

Concertul marchează debutul programului cultural „Sibiu Baroc: Update” şi este unul rafinat, select, ce marchează trecerea dintre ani, în spiritul marilor oraşe europene.

La eveniment, alături de Sibiu Youth Orchestra, condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea, vor participa soprana Rodica Vica şi violonistul Alexandru Tomescu, care vor interpreta compoziţii celebre semnate Rossini, Saint- Saëns, Paganini, Mozart, Vivaldi, Ceikovski şi Handel.

Şi anul acesta organizatorii vin cu ceva nou. Sebastian Gheorghiu, preşedintele XCS Music, partener al evenimentului, a declarant: „Pentru a crea un cadru mai intim am decis ca anul acesta să oferim spectatorilor posibilitatea de a fi şi mai aproape de orchestră, de a urmări muzicienii dintr-o altă perspectivă, chiar de pe scenă.

Sibiu Youth Orchestra a luat naştere în toamna anului 2005 şi este formată din tineri muzicieni din România, foşti sau actuali elevi ai Liceului de Artă din Sibiu, studenţi la diverse conservatoare din ţară.

Bilete Concertul de Anul Nou

Preţul biletelor diferă în funcţie de poziţia din sală:

Categoria I (pe scenă) – 100 lei
Categoria a II-a – 70 lei
Categoria a III-a – 50 lei

Bilete pentru 31 decembrie 2011

Cumpara bilet

Bilete pentru 1 ianuarie 2012

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

„Concert de Anul Nou” este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

Sala Thalia: Str. Cetăţii nr. 3-5, Sibiu.