Vineri, 29 octombrie 2021, de la ora 20:00, celebrul violonist David Garrett va susține un concert la BT Arena din Cluj-Napoca, acompaniat de band-ului său. Concertul face parte din turneul mondial „Unlimited Live”, care celebrează aniversarea celor 10 ani de concerte crossover susținute în întreaga lume. De asemenea, violonistul va susţine un concert şi la Bucureşti, pe 26 octombrie 2021, la Sala Palatului.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 23 octombrie 2020, dar a fost reprogramat, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19).

David Garrett revine în România după aproape 2 ani de la cele 2 concerte sold-out susținute în premieră în 2018, în cadrul turneului „Explosive Live”, care s-a bucurat de un succes imens. Spectacolele din cadrul turneului „Unlimited Live” își propun să depășească succesul înregistrat de turneul precedent.

În același timp, David Garrett integrează în acest turneu o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor.

Concertul din cadrul turneului „Unlimited Live” îi va cuceri pe fanii români cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale. Numele turneului, „Unlimited”, exprimă însăși filozofia artistului, și anume aceea conform căreia creativitatea nu are limite.

David Garrett a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, și a poziționat vioara ca instrument principal în muzica rock. Printre interpretările sale de excepție ale genului rock se numără „Purple Rain”, „Smells Like Teen Spirit”, „Nothing Else Matters”sau „November Rain” iar dintre interpretările din muzica clasică merită menționate „Simfonia a 5-a” a lui Beethoven și „Clair de Lune” a lui Debussy.

David Garrett are milioane de fani în întreaga lume și nu e de mirare că a vândut milioane de bilete până acum și a câștigat numeroase premii: 24 discuri de aur și 16 discuri de platină, obținute în țări precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia şi Singapore.

Bilete David Garrett la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care David Garrett îl va susţine la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 29 octombrie 2021, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
Categoria VIP 650 lei bilete
Categoria I 470 lei bilete
Categoria II 360 lei bilete
Categoria III 280 lei bilete
Categoria IV 190 lei bilete
Categoria V 120 lei bilete

Biletele achiziţionate pentru data inițială rămân valabile pentru evenimentul reprogramat.

Concertul David Garrett de la BT Arena din Cluj-Napoca este organizat de Laishoo.