Joi, 1 septembrie 2022, de la ora 20:00, celebrul violonist David Garrett va susține un concert la BT Arena din Cluj-Napoca, acompaniat de band-ului său, în cadrul noului său turneu, „ALIVE”. De asemenea, violonistul va susţine un concert şi la Bucureşti, pe 3 septembrie 2022, la Sala Palatului.

Inițial, concertul a fost programat pentru data de 23 octombrie 2020, dar a fost reprogramat, din cauza pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19). Ulterior a fost reprogramat pentru 29 octombrie 2021, iar apoi pentru 20 mai 2022, urmând ca acum să aibă loc în toamna anului 2022.

Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru concertele „Unlimited Live” programate pentru luna octombrie 2021 la București și Cluj-Napoca, rămân valabile în continuare și vor putea fi folosite pentru concertele „ALIVE” de pe 17 mai 2022 (București), respectiv 20 mai 2022 (Cluj-Napoca).

David Garrett revine în România după aproape 4 ani de la cele 2 concerte sold-out susținute în premieră în 2018, în cadrul turneului „Explosive Live”, care s-a bucurat de un succes imens.

În același timp, David Garrett integrează în acest turneu o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor.

Concertul din cadrul turneului îi va cuceri pe fanii români cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale.

David Garrett a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, și a poziționat vioara ca instrument principal în muzica rock. Printre interpretările sale de excepție ale genului rock se numără „Purple Rain”, „Smells Like Teen Spirit”, „Nothing Else Matters”sau „November Rain” iar dintre interpretările din muzica clasică merită menționate „Simfonia a 5-a” a lui Beethoven și „Clair de Lune” a lui Debussy.

David Garrett are milioane de fani în întreaga lume și nu e de mirare că a vândut milioane de bilete până acum și a câștigat numeroase premii: 24 discuri de aur și 16 discuri de platină, obținute în țări precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia şi Singapore.

Bilete David Garrett la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul pe care David Garrett îl va susţine la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 1 septembrie 2022, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preț
Categoria VIP 650 lei bilete
Categoria I 470 lei bilete
Categoria II 360 lei bilete
Categoria III 280 lei bilete
Categoria IV 190 lei bilete
Categoria V 120 lei bilete

Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru concertele „Unlimited Live” programate pentru luna octombrie 2021 și mai 2022 la București și Cluj-Napoca, rămân valabile în continuare și vor putea fi folosite pentru concertele „ALIVE” de pe 1 septembrie 2022 (Cluj-Napoca), respectiv 3 septembrie 2022 (București).

Concertul David Garrett de la BT Arena din Cluj-Napoca este organizat de Laishoo.