Acest eveniment a avut loc in data de 19 May 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 19 mai 2011, de la ora 20:00, Dark Tranquillity revin în România de data acesta pentru un concert în The Silver Church din Bucureşti

Cu 14 albume până în prezent, suedezii propun o muzică elevată în stilul lor personal, rafinat până la forma actuală în peste 20 de ani de carieră. În 1989, Mikael Stanne (voce şi chitară) împreună Niklas Sundin (chitară) formează trupa Septic Broiler. La scurt timp după aceea, li se alatură Anders Fridén, Anders Jivarp şi Martin Henriksson, iar în 1990, după înregistrarea primului demo, trupa îşi schimba denumirea în Dark Tranquillity.

„Skydancer” se este primul album produs în 1993 cu vocea actualului solist In Flames, Anders Friden. „The Gallery” este considerat un album clasic al metal-ului de Gothenburg prezent în topul revistei Decibel din aprilie 2010. „Projector” (1999), cel de-al patrulea album Dark Tranquillity, a primit o nominalizare la Premiile Grammy din Suedia şi a fost anul în care trupa a început să adauge stilului său dur o interpretare vocală mai nuanţată, accente de pian şi viori.

„Damage Done” (2002) revine la clasicismul genului. „Character” (2005) şi „Fiction” (2007) sunt ultimele albume înregistrate cu Michael Nicklasson la bas înainte de a fi înlocuit de Daniel Antonsson. În 2010, Dark Tranquillity a lansat albumul „We are the Void”.

Bilete Dark Tranquillity

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro sau www.artmania.ro!

Cumpara bilet

Preţul unui bilet  este de 60 lei în luna martie, 75 lei in luna aprilie şi 90 lei în luna mai 2011.