Acest eveniment a avut loc in data de 3 May 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 3 mai 2013, de la ora 19:00, trupa suedeză Dark Tranquillity va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul pe care trupa îl va susţine în faţa publicului român face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat „Construct”, album care va fi lansat în Europa pe data de 27 mai.

Câştigă invitaţii la concertul Dark Tranquillity!

În deschiderea suedezilor va concerta Tudor Turcu, câştigătorul X-Factor România 2012, alături de trupa eyeSEEred.

Trupa s-a înfiinţat în anul 1989, denumirea iniţială fiind de Septic Broiler, denumire pe care au schimbat-o în anul 1991 cu cea de Dark Tranquillity. Cunoscuţi în lumea muzicală drept pionieri ai subgenului melodic death metal, trupa are la activ nouă albume de studio şi a reuşit în cei peste 20 de ani de activitate să impresioneze sute de mii de fani.

Din America până în India trupa a impresionat prin spectacolul lor, o combinaţie magnifică între agresivitate şi melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă şi o comunicare excelentă cu publicul.

Concertul de la Arenele Romane din data de 3 mai 2013 este programat să înceapă la orele 21:00, accesul publicului se va face începând cu orele 19:00.

Bilete Dark Tranquillity la Arenele Romane

Biletele pentru concertul Dark Tranquillity de la Arenele Romane sunt disponibile la preţul de 75 de lei (până la data de 2 mai) şi 85 de lei (în ziua concertului), prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie bilete Preţ
Până pe 2 mai 75 lei  cumpără bilete
În ziua concertului 85 lei  cumpără bilete

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.