Acest eveniment a avut loc in data de 25 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 25 aprilie 2013, începând cu ora 21:00, Cristi Minculescu va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Artistul va fi acompaniat de Judy Seutter (chitară).

Acest concert oferit de Cristi Minculescu, fosta voce a trupei Iris, propune un nou concept de show cu totul şi cu totul special, „Istoria rock-ului în 90 de minute”.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la concertul lui Cristi Minculescu!

iConcert.ro şi Sprint Media te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 24 aprilie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătoarele sunt: Ciuca Olimpia Catrinel şi Berbec Ramona Cristina! Felicitări!


Bilete Cristi Minculescu în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul lui Cristi Minculescu din Hard Rock Cafe din Bucureşti se pot achiziţiona de pe www.iabilet.ro cât şi de la Hard Rock Cafe, la următoarele categorii de preţuri:

Categorie bilete Preţ online Preţ Hard Rock Cafe
Loc în picioare 40 lei 50 lei cumpără bilete
Loc la masă (VIP) 60 lei 70 lei cumpără bilete

Persoanelor cu dizabilităţi le sunt oferite şase bilete din categoria Acces general (Loc în picioare).