Acest eveniment a avut loc in data de 21 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 21 noiembrie 2013, de la ora 21:00, una din trupele rock româneşti de legendă, Compact va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Înfiinţată în 1977 la Cluj-Napoca, Compact şi-a câştigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rockului românesc. În 1980, după doar 3 ani de activitate, câştigă marele premiu la festivalul „Perpetuum Vox Transilvaniae”, exact în momentul când Paul Ciuci se alătura trupei.

La nici doi ani câştigă Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costineşti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot în acelaşi an apare şi primul LP al trupei în seria „Formaţii rock” la Electrecord. Compact au susţinut în acea perioadă aproximativ 300 de concerte pe an, aşa că în 1985 trupa scoate „Fata din vis”, LP care le aduce şi succesul la nivel naţional.

După turnee în URSS şi Bulgaria, trupa scoate în 1988 albumul „Cântec pentru prieteni”, album ce le aduce consacrarea pe piaţa muzicală românească. Până în 2007, Compact scoate 14 materiale discografice.

Bilete Compact în Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul Compact din Hard Rock Cafe costă 40 de lei cu loc la masă şi 60 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei şi pot fi cumpărate online pe www.iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Numărul de bilete VIP este limitat la 80 de de locuri.