Acest eveniment a avut loc in data de 9 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 9 noiembrie 2017, de la ora 21:00, trupa Coma susţine un concert în club Control din Bucureşti. Formaţia indie rock DayDay sunt invitaţi în deschidere.

În cadrul acestui concert, Coma lansează videoclipul variantei acustice a piesei „Cel mai frumos loc de pe pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor.

Înfiinţată în 1999, la Bucureşti, Coma este una dintre cele mai de succes poveşti muzicale de rock alternativ de pe scena românească.  Albumul de debut „Somn” (2001) conţine piese precum: „În mine în şoaptă”, „Nu vreau fetiţo casă” sau „Bruzli vs Vandam”. Pentru aceasta din urmă, trupa a fost nominalizată la categoria „Best Alternative Band” la Gala Premiilor Muzicale Româneşti din 2002.

Au urmat materialele „Nerostitele” (2006), „Coma Light” (2008) şi „Orizont” (2016). Creaţiile celui mai recent album al trupei reprezintă povestea celor 18 ani de activitate concertistică şi a materialelor discografice precedente, împletite şi sintetizate emoţional.

De-a lungul timpului, Coma a urcat pe scenă pentru a deschide concertele mai multor trupe și artiști internaționali printre care: Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat. Billy Gould (Faith No More) şi Born from Pain & Skunk Anansie. Coma este una dintre cele mai relevante formații care reprezintă acest segment muzical în România, pe care chiar ei l-au introdus și consolidat în cultura alternativă autohtonă.

Bilete concert Coma în Club Control din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Coma îl susţine în Clubul Control din Bucureşti, pe 9 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate de pe www.eventbook.ro, la preţul de 40 de lei.

Concertul face parte din seria de evenimente BT Live, un proiect iniţiat de Banca Transilvania şi Club Control pentru susţinerea muzicienilor români.