Acest eveniment a avut loc in data de 26 Nov 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, de la ora 16:00, trupa COMA lansează un nou album, intitulat „Orizont”, printr-un concert la Arenele Romane din Bucureşti. În deschiderea concertului sunt anunţate trupele: Unflicted, Tragic, Hvnds, RoadkillSoda, Diamonds are Forever, iar atmosfera între concerte va fi întreţinută de DJ Grobby Anne.

Programul concertelor:
16:00 – acces
17:00 – 17:50 – Unflicted
18:10 – 19:00 – Tragic
19:20 – 20:10 – RoadkillSoda
20:30 – 20:50 – Hvnds (acoustic set)
21:00 – 22:00 – Diamonds are Forever
22:30 – 00:00 – COMA

Orizont, mult-aşteptatul album COMA, reuneşte deopotrivă piese deja cunoscute („Cel mai frumos loc de pe pamânt”, „Document”, „Chip”, „Vezi”, „Un semn”) şi cinci piese noi, între care Orizont” şiLa hotar. Orizont spune povestea COMA şi leagă toate emoţiile din aceşti ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară şi aşteptată.

„Au fost momente dubioase, cred că fiecare dintre noi s-a gândit atunci că nu o să reuşim să mai scoatem ceva… Cumva ne-am mobilizat şi am început să scoatem câte o piesă pe an să vedem ce se întâmplă şi aici aţi apărut voi. Voi care aţi venit în faţa scenei din ce în ce mai mulţi, din ce în ce mai zgomotoşi! Voi ne-aţi dat impulsul să terminăm acest album pe care şi noi îl aşteptăm cu mare nerăbdare de 10 ani! Mulţumim şi vă aşteptăm la Arene!”, a spus Dan Costea, una din vocile formaţiei.

Trupă a fost înfiinţată în 1999 de şase tineri din Bucureşti. Prima apariţie pe scenă a formaţiei a fost în anul 2000, la Timişoara, în cadrul StudentFest. În 2001, trupa debutează discografic cu albumul „Somn”. După o pauză de cinci ani, este lansat al doilea material de studio, „Nerostitele”, care este catalogat drept un album al colaborărilor pentru piesele înregistrate cu Adrian Despot de la Viţa de Vie, Brugner şi Bill Gould, basistul Faith No More.

Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light”, pe care artiştii l-au distribuit gratuit, pentru toţi fanii, în format online şi prin revista Sunete. Albumul conţine 11 piese de pe materialele precedente, reorchestrate, pentru a oferi fanilor o experienţă nouă.

Până în prezent, trupa a susţinut zeci de concerte în România şi a fost prezentă la mai multe festivaluri importante precum B’ESTFEST, Penisula, Coke Live, Stuffstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, festivalul de Snowboard de la Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, Street Delivery, Route 68 Fest, Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, Shine Fest şi ARTmania. De asemnea, formaţia a cântat  în deschiderea concertelor mai multor artişti de renume precum: Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura şi Ozzy Osbourne.

Bilete concert COMA la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul COMA, care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 26 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 50 de lei pentru primele 750 de bilete şi la preţul de 60 lei pentru următoarele 750 de bilete.

Concertul COMA de la Bucureşti este organizat de Dark Side Booking Academy.