Acest eveniment a avut loc in data de 5 Dec 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 5 decembrie 2017, de la ora 20:00, Andra susţine un concert extraordinar de colinde în beneficiul fundaţiei Hope and Homes for Children. În cadrul evenimentului caritabil „Andra for Hope”, artista va cânta alături de Orchestra Romanian Sinfonietta, dirijată de Andrei Tudor. 

În preajma sărbătorilor din acest an, Andra îşi propune să facă cel mai frumos cadou, un concert de colinde, atât pentru cei care se află în programul de prevenire a separării copilului de familie, sprijinit de Fundaţia Hope and Homes for Children, cât şi pentru toţi fanii săi. Banii adunați în urma acestui concertului „Andra for Hope” vor ajuta mai multe familii să își păstreze copiii alături și să nu îi abandoneze în orfelinate.

Evenimentul caritabil este a doua colaborare a Andrei cu Hope and Homes for Children. Ediția a V-a a Hope Concert, gală organizată anual de Hope and Homes for Children la Ateneul Român în sprijinul copiilor vulnerabili din România, desfășurată în luna mai, a fost prilejul primei întâlniri dintre artistă și Fundație. Atunci Andra a urcat pentru prima dată pe scena Ateneului Român și a cântat pentru copiii care nu se pot bucura de grija și căldura unei familii. Artista a interpretat piesa „Iubirea schimbă tot”, alături de Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu, impresionându-i pe cei peste 700 de spectatori prezenți în sală.

Pentru concertul de pe 5 decembrie, Andra pregăteşte cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun din repertoriul românesc și internațional, alături de Orchestra Romanian Sinfonietta, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, care semnează și orchestrația pieselor din program.

„Am acceptat fără ezitare să susţin pro-bono acest concert caritabil. Sunt fericită că, prin muzica mea, pot ajuta copiii vulnerabili din familii cu venituri mici, copii care riscă să ajungă în grija statului din cauza problemelor financiare sau copii care sunt crescuţi în orfelinate. Pregătesc concertul acesta de colinde cu multă grijă şi emoţie, vreau să transmit publicului ce mult înseamnă pentru mine familia, sărbătorile petrecute cu cei dragi, acasă. Voi cânta din tot sufletul pentru această cauză. Sper că banii donaţi vor schimba vieţile multor copii”, a declarat Andra.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, având o carieră de peste 15 ani. Artista a debutat în 2001, cu single-ul „În noapte mă trezesc”, iar de atunci a lansat numeroase hituri care au ajuns în topurile naţionale şi internaţionale, printre care: „Telephone”, „Inevitabil va fi bine”, „Atâta timp cât mă iubeşti”, „Iubirea schimbă tot”, „Why” şi „La refren”. De-a lungul carierei sale, Andra a colaborat cu mai mulţi artişti celebri, atât naţionali cât şi internaţionali, printre care: David Bisbal, Tiger One, Vunk, Adi Cristescu, Smiley, Ionuţ Ungureanu, Marius Moga, FreeStay şi Connect-R.

Orchestra Romanian Sinfonietta a fost înființată la iniţiativa violoncelistului și profesorului Marin Cazacu și a debutat, în 2010, în cadrul Festivalului Internaţional „Enescu şi muzica lumii” de la Sinaia. Ansamblul este pregătit de maestrul Horia Andreescu și este format din tineri muzicieni cu vârste cuprinse între 16 şi 20 ani, selectați la nivel național. Orchestra abordează lucrări renumite din repertoriul clasic și romantic.

Bilete concert Andra For Hope la Ateneul Român din Bucureşti

Biletele pentru concertul extraordinar de colinde – „Andra For Hope” de la Ateneul Român din Bucureşti,  de pe 5 decembrie 2018, pot fi achiziţionate online de pe www.mystage.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.