Acest eveniment a avut loc in data de 29 May 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 29 mai 2015, de la ora 21:00, trupa britanică Citizens! revine în concert la Bucureşti, pe scena clubului Colectiv, pentru promovarea celui mai nou album al trupei, „European Soul”. Warmup & After: Re:Activ cu LEO. 

INTERVIU Citizens!: „În principiu, da, trăim un vis”

La aproape trei ani de la lansarea albumului de debut şi totodată de la prima apariţie pe o scena românească, Citizens! tocmai a lansat noul lor material discografic, „European Soul”, pe 13 aprilie 2015. Primele piese de pe album, „Lighten Up” şi „Waiting for Your Lover”, sunt adevarate imnuri închinate muzicii pop, iar membrii trupei consideră că „pop nu este un cuvant murdar, ci dimpotrivă, este unul sfânt”.

Despre Citizens!, Alex Kapranos, solistul celebrei trupe Franz Ferdinand şi totodată producătorul primului album Citizens!, a declarat că „într-un deceniu sunt doar trei sau patru trupe care contează cu adevarat. Citizens! îmi sună ca una dintre ele.”

Despre conceptul noului album, solistul trupei, Tom Burke, explică: „Albumul este o declaraţie de dragoste pentru Europa. Noi visăm la un spirit unificat şi plin de speranţă care nu se teme de cei de pe margine. Titlul este mai mult ideologic decât politic şi sugerează ideea de unitate, de incluziune; dezvăluindu-şi latura emoţională, oamenii se apropie unii de ceilalţi. Cele mai bune petreceri sunt cele la care toata lumea este invitată.”

Bilete Citizens! în Colectiv din Bucureşti

Biletele pentru concertul Citizens! din clubul Colectiv din Bucureşti, de pe 29 mai 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 55 lei. În seara evenimentului, la intrarea în club, biletele vor costa 65 lei.

Perioada achiziţie Preţ
În avans 55 lei cumpără bilete
La întrare 65 lei

Concertul Citizens! de la Bucureşti este organizat de către InterArtist.