UPDATE: 19.04.2016 – Concertul a fost relocat la Sala Palatului!

Concertul pe care Charles Aznavour trebuia să îl susţină pe 20 februarie 2016, la Bucureşti, a fost reprogramat pentru 28 aprilie 2016, în Pavilionul Central al Complexului Romexpo. Biletele achiziţionate pentru concertul din februarie îşi păstrează valabilitatea pentru spectacolul din aprilie.

Programat iniţial pentru luna februarie, spectacolul a fost amânat printr-o decizie comună a staff-ului celebrului cântăreţ şi a organizatorului român, din motive logistice. Decizia de amânare a fost luată după vizita la Bucureşti, în luna ianuarie, a staff-ului tehnic al cântăreţului, când trebuia să se decidă amplasarea scenei şi a locurilor pentru public. Charles Aznavour îşi doreşte ca publicul să fie foarte aproape de scenă, pentru a fi creată o atmosferă intimă.

https://www.youtube.com/watch?v=HyDZgu5ZtNo

Charles Aznavour se află într-un turneu restrâns, ultimul din carieră, denumit „One Night Only”, care cuprinde câteva oraşe, printre care şi Bucureşti, şi le oferă fanilor şansa de a mai asculta o dată unele dintre cele mai îndrăgite piese ale artistului.

Charles Aznavour, fiu al unui cuplu de migranţi armeni, născut cu numele Charles Aznavourian, s-a născut pe 22 mai 1924, la Paris. Supranumit „Frank Sinatra al Franţei”, Charles Aznavour şi-a început călătoria artistică de la vârsta de 9 ani, cochetând cu actoria. Abia în adolescenţă a decis să devină cântăreţ, iar, în 1946, a fost descoperit de Edith Piaf, pe care a acompaniat-o în turneele ei din Franţa şi Statele Unite ale Americii.

De-a lungul timpului a colaborat cu Édith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre puţinii cântăreţi europeni invitaţi să cânte cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, José Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri şi Julio Iglesias.

Charles Aznavour este unul dintre cei mai simpatizaţi şi mai longevivi cântăreţi francezi, a apărut în peste 60 de filme şi a compus peste 1.000 de cântece, din care aproximativ 150 în limba engleză, 100 în italiană, 70 în spaniolă şi 50 în germană.

Bilete Charles Aznavour la Romexpo din Bucureşti

Toate biletele achiziţionate pentru spectacolul din 20 februarie îşi păstrează valabilitatea pentru concertul din aprilie. De asemenea, cei care încă nu şi-au cumpărat un bilet la concertul pe care Charles Aznavour îl va susţine la Bucureşti, pe 28 aprilie 2016, o pot face din reţeaua Eventim, dar şi online, de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria Golden VIP 575 lei cumpără bilete
Categoria VIP 490 lei cumpără bilete
Categoria I 390 lei cumpără bilete
Categoria II 350 lei cumpără bilete
Categoria III 260 lei cumpără bilete

Concertul Charles Aznavour  – „One Night Only”, de la Romexpo din Bucureşti, este organizat de Premium Booking.