Vineri, 4 noiembrie 2016, de la ora 18:00, Celelalte Cuvinte şi Conexiuni concertează la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Trupa Overflow şi Arthur vor susţine concerte în dechiderea evenimentului.

Spectacolul are un scop caritabil, astfel că, fondurile încasate din vânzarea tichetelor vor fi direcţionate atât către premiile din cadrul campaniei, cât şi către acţiunea de restaurare a casei memoriale George Enescu din Mihăileni.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Celelalte Cuvinte şi Conexiuni de la Arenele Romane

iConcert.ro pune la bătaie 2 invitaţii duble, valabile pentru două persoane, la concertul Celelalte Cuvinte şi Conexiuni de la Arenele Romane.

Completează formularul de mai jos până vineri, 4 noiembrie 2016, ora 12:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat! Câştigătorii sunt: Lazăr Anca Iuliana şi Predescu Marius-Alexandru. Felicitări!


Pentru membri trupei Celelalte Cuvinte, spectacolul are dublu motiv de sărbătoare. Pe lângă contribuţia lăudabilă la succesul campaniei, legendara trupă rock aniversează 35 de ani de activitate în industria muzicală.

„Ne bucurăm că acest concert coincide cu împlinirea vârstei de 35 de ani a trupei. Încă de la început am sprijinit proiectele culturale cu adevărat valoroase şi e o bucurie pentru noi că după 35 de ani de activitate putem continua pe acest drum”, declară Călin Pop, vocalul Celelalte Cuvinte.

Formaţia a debutat în forma actuală în decembrie 1981 la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara şi, încă de pe atunci, a cunoscut succesul. Patru ani mai târziu, sub îndrumarea lui Florian Pittiş, Celelalte Cuvinte lansa prima producţie discografică, „Formaţii rock nr. 8.Au urmat şi alte proiecte de renume printre care un album eponim (1987), „Armaghedon” (1994) şi „NOS” (2004).

Până în prezent, trupa are la activ 5 albume, 4 LP-uri, 2 compilaţii şi 1 album live. „Iarbă prin păr”, ” Fântâna suspinelor” şi „Cina dragonului” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei.

Alături de Celelalte Cuvinte, pe scena de la Arenele Romane, vor urca şi membrii formaţiei Conexiuni, care şi-au început cariera tot în perioada studenţiei. Au reuşit să câştige publicul anilor ’80 cu piesa „Fachir valah”, melodie care se află şi astăzi în repertoriul artiştilor. Începând cu anii ’90 au loc schimbări în formaţie, moment ce reprezintă un punct de relansare. Astfel, într-o nouă formulă, Conexiuni lansează primul album, „Tot ce aş vrea să-ţi spun” (1993). Discografia are în componenţă încă două materiale de studio şi o compilaţie

Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Tu”, „Mai rămâi puţin” şi „Fosta iubire”. Pe lângă participările la festivaluri internaţionale şi numeroasele turnee, formaţia şi-a trecut în palamres şi onoarea de a cânta alături de Holograf în deschiderea concertului legendarei trupe Scorpions.

Bilete Celelalte Cuvinte şi Conexiuni la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte şi Conexiuni la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 4 noiembrie 2016 se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 50 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 50 lei cumpără bilete

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Accesul la concert se va face pe baza biletului valid. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Odată ce s-a făcut accesul, nu mai este permisă părăsirea perimetrului Arenelor Romane.

Organizatorii roagă pubicul să nu vină la concert cu urmatoarele obiecte: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase şi umbrele. Este permis accesul cu aparte foto de orice tip.

Spectacolul face parte din Campania Naţională „Oamenii Timpului”, al cărei scop este să promoveze personalităţile autohtone de prestigiu.