Acest eveniment a avut loc in data de 22 May 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 22 mai 2014, de la ora 21:00, trupa Celelalte Cuvinte va concerta în Hard Rock Cafe din Bucureşti. În cadrul evenimentului, trupa va prezenta publicului pe lângă piesele binecunoscute şi două compoziţii noi, „Astă lume” şi „Muza mea”.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Celelalte Cuvinte în Hard Rock Cafe

Completează formularul de mai jos până vineri, 22 mai 2014, ora 11:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţi pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Lazăr Anca şi Avram Roberto. Felicitări!


Cele două piese sunt speciale, în contextul discografiei trupei, prin ceea ce reprezintă. Despre piesa ce de numele concertului, Călin Pop a declarat: „Astă lume a fost compusa în prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident şi structura complexă, Astă lume este lumea care ne înconjoara şi care, de multe ori, ajunge să umilească, să neindreptaţească şi să condamne cu nepăsare condiţia umană, o lume care „nu e a mea”, a noastra. O piesa mai lunga, care ne reprezintă pe toţi.

Despre cea de-a doua melodie artistul a declarat: „Muza mea a fost realizată în partea a doua a anului trecut, în perioada în care trupa pregatea concertul acustic de la Cinema Patria.

Este o piesa interpretată în maniera acustică, ce a fost cântată în premieră la Patria, pe 18 Octombrie. Povestea piesei aduce trăirile complicate şi dorul reciproc dintre artist şi misterioasa lui muza, care i-a calauzit în timp inspiraţia pe drumuri întortocheate şi pline de răscruci”.

Bilete Celelalte Cuvinte în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe costă 50 lei cu loc la masă şi 80 lei cu loc la masă în faţa şi scenei pot fi găsite online pe www.iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.