Acest eveniment a avut loc in data de 8 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 8 septembrie 2016, de la ora 21:30, Carla’ s Dreams susține un concert la Hard Rock Cafe din București.

Înfiinţat în 2012, Carla’s Dreams este unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova şi România. Cu un aspect unic abordat de toţi membrii formaţiei, care îşi ascund chipul în spatele unor măşti pictate pe faţă, trupa care a cucerit publicul român doreşte să îşi păztreze misterul abordat încă de la debut.

Mai întâi, trupa a devenit cunoscută datorită colaborărilor cu Inna şi cu Loredana pentru piesele „P.O.H.U.I.” (2012) şi „Lumea ta” (2013). Ulterior, Carla’s Dreams a mai lansat o piesă alături de Inna, „Te rog”, care a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, încă din primele zile.

În 2015, Carla’s Dreams a avut parte de o ascensiune incredibilă, datorată atât single-urilor, cât şi duetelor lansate. Piesa „Cum ne noi”, în duet cu Delia are peste 45 de milioane de vizualizări pe Youtube şi a fost nominalizată la pemiile Media Music Awards 2015. De asemenea, trupa a înregistrat și un material împreună cu Antonia, „Sună-mă”. Cele mai cunscute piese lansate în decursul ultimului an sunt: „Sub pielea mea”, „Aripile” și „Acele”.

Bilete Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 8 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Bilet cu loc 75 lei cumpără bilete
Bilet fără loc 55 lei  cumpără bilete

Concertul Carla’s Dreams de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.