Acest eveniment a avut loc in data de 29 Jan 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marți, 29 ianuarie 2019, de la ora 21:30, trupa Carla’s Dreams susţine un concert la Berăria H din Bucureşti.

Program concert Carla’s Dreams

19:00 – acces
21:30 – Carla’s Dreams

Carla’s Dreams reprezintă un proiect nonconformist, care abordează un stil unic în industria muzicală românească, atât în ceea ce priveşte produsul muzical, cât şi atunci când vine vorba de înfăţişarea membrilor trupei. Muzica lor este o combinaţie de stiluri, precum pop, rock, jazz şi influenţe hip-hop.

Trupa a devenit cunoscută datorită colaborărilor cu Inna şi cu Loredana pentru piesele „P.O.H.U.I.” (2012) şi „Lumea ta” (2013). Ulterior, hiturile „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, „Acele”, „Antiexemplu” şi „Până la sânge” au conturat numele trupei, datorită mesajelor puternice din versurile lor. În ceea ce priveşte înfăţişarea, toţi membrii formaţiei au chipul ascuns în spatele unor măşti pictate pe faţă, pentru a-şi păstra misterul abordat încă de la lansarea din 2012.

Cea mai cunoscută colaborare a lor a fost duetul cu Delia, „Cum ne noi”, care are cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din România, în anul 2015.  Totodată, trupa a înregistrat un material împreună cu Antonia, pentru melodia „Sună-mă”. De-a lungul anului, formaţia susţine concerte în Bucureşti şi în întreaga ţară, promovând mesajele cu subînţeles din cântecele sale.

Bilete Carla’s Dreams de la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams de la Berăria H din Bucureşti, de pe 29 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro la mai multe categorii de preţ.

Categorie Presale Preţ
Categoria Zona Galbenă (Standing) 49.5 lei 99 lei bilete
Categoria  Zona Verde (Cu loc la masă) - 150 lei bilete
Categoria Zona Albastră (Cu loc la masă) - 99.9 lei bilete

Copiii, indiferent de vârstă, plătesc bilet și au loc rezervat la masă.

Harta locurilor concert Carla’s Dreams la Berăria H