Acest eveniment a avut loc in data de 19 Jul 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 19 iulie 2012, de la ora 23:00, în Kulturhaus din Bucureşti se va organiza un concert caritabil de hip-hop susţinut de DOC, Subcarpaţi, Haarp Cord, Chimie, AFO, Flou Rege, Subsemnatu şi EZEKIEL.

Concertul caritabil este organizat pentru a-l salva pe Alex Ciobotea de la o formă violentă de cancer. Tratamentul de care are nevoie în acest moment îl costă lunar 3500 Euro.

Cazul complet poate fi găsit aici: http://alexciobotea.com/

DOC se află la cel de-al treilea material solo: „Scăpat de sub control”, „Rapcapitulare” şi „Lucrare de control”.

Haarp Cord este grupul de hip-hop ce se află la cel de-al doilea material lansat. Formula trupei a fost modificată recent, rămânând doar Dragonu’, Cedry2k şi Carbon.

Subcarpaţi este proiect inedit care îmbină elemente din hip-hop cu folclorul românesc şi nu numai.

AFO a colaborat cu DOC, Deliric, Chimie şi multe alte nume importante ale acestei industrii.

Chimie a lansat materialul „Mambo Siria” în The Silver Church Club. Albumul a strâns artişti precum Praetor, Dragonu’, Bean (membru Şuie Paparude şi Subcarpați), AFO, dar şi alţii.

Flou Rege este un nume relativ nou pentru publicul larg de hip-hop din România. Primul său album solo, „Eu şi Muzica”, a fost lansat anul acesta.

Subsemnatu este atât MC cât şi producător muzical. A lansat anul trecut albumul „Nu strica muzica”, acesta conţinând colaborări cu Sişu Tudor, AFO, Cedry2k, Nimeni Altu’ şi nu numai.

EZEKIEL nu este un nume cunoscut publicului larg. Nu dintr-o greşeală, ci din simplu fapt că muzica a contat mai mult decât imaginea. Albumul „Celebritate Zero” vorbeşte despre cunoaşterea şi definirea artistului ca formă de fond.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei, iar toţi banii strânşi se duc în contul lui Alex Ciobotea.