Acest eveniment a avut loc in data de 6 Mar 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la .

Duminică, 6 martie 2011, ora 20:00, în Club Mojo din Bucureşti, va avea loc un concert caritabil cu Bogdan Goage, Mihai Paveliu, Iulian Dima şi Titus Constantin cu Iulia Mitrea şi trupa Rapsotree având drept scop strângerea de fonduri pentru susţinerea lui Alin Totorean, explorator, fotograf, reporter TV, în lupta lui împotriva cancerului.

Aradeanul Alin Totorean, singurul român care a traversat pe jos Deşertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamânt, are acum 42 de ani. A străbătut sute de kilometri în singurătate în Mongolia, Turcia, India, Maroc, Bolivia, Etiopia şi a realizat prima expediţie românească solitară a continentului Australian. A purtat numele României în cele mai neatinse locuri, şi prin proiectul său, “Descoperă-ţi semenii”, lansat în 2003, ne-a apropiat pe toţi de culturi despre care nu auzisem vreodată. Mulţi dintre noi nu am avut până acum ocazia să îl cunoaştem pe Alin Totorean, dar felul în care îşi povesteste călătoriile şi îşi prezintă colecţia de fotografii pe care o îmbogaţeşte cu fiecare expediţie mă face să cred că suntem cu el peste tot unde merge. Mai multe informaţii pe: www.wildtrack.ro.

Alin are nevoie de suport! Momentan nu are o sursă de venit fiind în poziţia de a-şi vinde apartamentul din Arad deoarece are nevoie de bani atât pentru el cât şi pentru mama lui care este foarte bolnavă şi este internată într-un azil deoarece este singurul loc în care poate beneficia de asistenţă permanentă.

Orice sumă şi orice gest este mare. Am reuşit împreună lucruri importante, iar acum e timpul să o mai facem încă o dată. Suma donată merge integral în contul personal al lui Alin Totorean. Nici un procent din această sumă nu este folosită în scop de promovare. Citeşte mai multe informaţii pe blogul lui Alin Totorean.

Cont nr. RO49 RNCB 0016 0054 6682 0001
Titular cont: Totorean Ion
Deschis la BCR – Ag. Avram Iancu, Arad

Preţul unui bilet este de 15 lei, iar toţi banii strânşi vor fi donaţi lui Alin Totorean.

Club Mojo-Brit Room: Strada Gabroveni nr. 14, Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 0760.26.34.96