Acest eveniment a avut loc in data de 28 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 28 septembrie 2017, de la ora 21:30, trupa CARGO susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Înfiinţată la Timişoara, în 1985, CARGO a promovat rockul românesc printr-un stil clasic, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu materialul „Destin” (1995), iar în 1998, de sărbătoarea Sânzienelor, au lansat „Ziua Vrăjitoarelor”. În anul 2000, cu prilejul DeFest – 33 de zile de serbări timişorene, CARGO a lansat un nou maxi-single intitulat „Bagă-ţi minţile-n cap”, o dată cu albumul „Colinde 2000”. Trei ani mai târziu, lansează albumul cu numărul 4, „Spiritus Sanctus”, sărbătorit cu un concert cu sala plină la Palatul Copiilor.

In 2015, CARGO a aniversat 30 de ani de carieră printr-un concert grandios în cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2015, iar în ianuarie 2016 au lansat primul vinyl live al trupei. Până în prezent, trupa are la activ 7 albume şi zeci single-uri şi EP-uri lansate. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Dacă ploaia s-ar opri”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, „Aproape de voi” şi „Ziua vrăjitoarelor”.

De-a lungul carierei sale, formaţia a obţinut numeroase premii, printre care, cea mai bună trupă rock la MTV Romanian Music Awards. Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un success imediat. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert în cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2015.

Bilete CARGO la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa CARGO îl susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 14 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
VIP – cu loc la masă în faţa scenei – 80 bilete 90 lei bilete
În sală -cu loc la masă 59 lei  bilete
În sală – fără loc la masă 59 lei  bilete

Concertul CARGO de la Hard Rock Cafe este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.