Acest eveniment a avut loc in data de 14 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 14 octombrie 2016, de la ora 22:30, trupa CARGO va susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Înfiinţată în 1985, CARGO a revoluţionat rockul românesc printr-un stil hard rock, înca de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu materialul „Destin” (1995), iar în 1998, de Sânziene, au lansat „Ziua Vrăjitoarelor”.

În anul 2000, cu prilejul DeFest – 33 de zile de serbări timişorene, CARGO a lansat un nou maxi-single intitulat „Bagă-ţi minţile-n cap”, o dată cu albumul „Colinde 2000”. Trei ani mai târziu, lansează albumul cu numărul 4, „Spiritus Sanctus”, sărbătorit cu un concert cu sala plină la Palatul Copiilor.

Până în prezent, trupa a lansat 7 albume şi peste 10 single-uri şi EP-uri. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Dacă ploaia s-ar opri”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „Aproape de voi”.

De-a lungul carierei sale, formaţia a obţinut numeroase premii, printre care, cea mai bună trupă rock la MTV Romanian Music Awards. Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un success imediat. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert în cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2015.

Bilete CARGO la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul CARGO de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 14 octombrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro.

Categorie Preţ
Acces general – cu loc 55 lei cumpără bilete
Fără loc 55 lei  cumpără bilete

Concertul CARGO de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.