Acest eveniment a avut loc in data de 29 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 29 noiembrie 2017, de la ora 21:30, trupa CARGO susţine concertul „Noaptea Strigoilor” la Berăria H din Bucureşti

Tradiţia românească spune că în fiecare an, noaptea dintre 29 şi 30 noiembrie este denumită „Noaptea Strigoilor”. Anul acesta, trupa de rock CARGO va celebra această sărbătoare populară, alături de toţi bucureştenii printr-un concert live la Berăria H.

Înfiinţată la Timişoara, în 1985, CARGO a promovat rockul românesc printr-un stil clasic, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu materialul „Destin” (1995), iar în 1998, de sărbătoarea Sânzienelor, au lansat „Ziua Vrăjitoarelor”. În anul 2000, cu prilejul DeFest – 33 de zile de serbări timişorene, CARGO a lansat un nou maxi-single intitulat „Bagă-ţi minţile-n cap”, o dată cu albumul „Colinde 2000”. Trei ani mai târziu, lansează albumul cu numărul 4, „Spiritus Sanctus”, sărbătorit cu un concert cu sala plină la Palatul Copiilor.

In 2015, CARGO a aniversat 30 de ani de carieră printr-un concert grandios în cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2015, iar în ianuarie 2016 au lansat primul vinyl live al trupei. Până în prezent, trupa are la activ 7 albume şi zeci single-uri şi EP-uri lansate. Printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei se numără „Dacă ploaia s-ar opri”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, „Aproape de voi” şi „Ziua vrăjitoarelor”.

De-a lungul carierei sale, formaţia a obţinut numeroase premii, printre care, cea mai bună trupă rock la MTV Romanian Music Awards. Cele mai recente single-uri ale trupei „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un success imediat. În 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert în cadrul festivalului METALHEAD Meeting 2015.

Bilete CARGO la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul „Noaptea Strigoilor”, pe care trupa CARGO îl susţine la Berăria H din Bucureşti, de pe 29 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 60 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 40 lei
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă 35 lei