Joi, 13 iunie 2019, de la ora 19:00, trupa Cannibal Corpse susţine un concert în Club Quantic (aer liber) din Bucureşti, în cadrul turneului „European Summer Tour 2019”. În deschidere va cânta formaţia Eufobia (Bulgaria).

Program concert Cannibal Corpse

19:00 – acces
19:30 – 20:00 – Eufobia
20:30 – 22:00 – Cannibal Corpse

Cannibal Corpse este o formaţie etalon a genului death metal, cu peste 3 decenii de activitate şi 14 albume la activ. Bazele trupei a fost pusă de către Paul Mazurkiewicz, Alex Webster şi Chris Barnes. Acesta din urmă, a părăsit formaţia în 1995, iar înlocuitorul său a fost George „Corpsegrinder” Fisher.

Trupa este compusă din Alex Webster (bass), Paul Mazurkiewicz (tobe), George „Corpsegrinder” Fisher (voce), Pat O’Brien (chitară) şi Rob Barrett (chitară).

Formatia a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme, cauzate de versurile trupei, câţiva politicieni americani dorind să-i interzică, pentru că ar fi subminat caracterul naţional al Statelor Unite. În Australia au fost interzişi timp de 10 ani (1996 – 2006), iar în momentul de faţă doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra discurile Cannibal Corpse. În Germania nu au avut voie să cânte piesele de pe primele trei albume. În Rusia, din opt concerte, şase au fost anulate, după ce diferite grupuri de religioase au făcut tot posibilul să interzică susţinerea acestora.

Bilete Cannibal Corpse în Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul Cannibal Corpse în Club Quantic din Bucureşti, de pe 13 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale La intrare
Golden Circle 109 lei 129 lei 140 lei bilete
Acces General 79 lei 89 lei 140 lei bilete

Se pun în vânzare doar 1200 de bilete.
Early Bird – 250 de bilete
Golden Circle – doar 400 de locuri

Reguli de Acces

Accesul va fi permis până la finalul concertului. Intrarea în club se face dinspre Şoseaua Grozăveşti, iar accesul la concert se face prin interiorul clubului şi este permis doar în baza unui bilet valid. Show-ul va fi în spaţiu deschis, iar fumatul va fi permis.

Este interzis în zona de concert cu arme sau obiecte periculoase, cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul locaţiei, cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Accesul cu animale de companie nu este permis. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor.

Concertul Cannibal Corpse din Club Quantic din Bucureşti este organizat de către METALHEAD.