Acest eveniment a avut loc in data de 24 Jul 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 24 iulie 2015, de la ora 20:00, unul dintre cel mai mare nume al genului death metal, Cannibal Corpse, va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, cu ocazia turneului de promovare a celui mai nou album, „A Skeletal Domain”. În deschiderea formaţiei americane vor concerta trupele Epileptic Outbreak şi L.O.S.T..

Program concert Cannibal Corpse

18:30 – acces
19:15 – Epileptic Outbreak
20:15 – L.O.S.T.
21:00 – Cannibal Corpse

După mai bine de un sfert de secol de activitate şi o discografie impresionantă de 13 albume al căror conţinut a stârnit numeroase controverse şi a modelat în mod incontestabil scena death metal, Cannibal Corpse continuă să-şi încânte fanii cu energia caracteristică şi rămân printre puţinele formaţii de metal extrem care, în ciuda numeroaselor schimbări în componenţă, şi-au păstrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, „A Skeletal Domain”, a debutat în topul Billboard 200 pe locul 32 şi a primit numeroase aprecieri. Turneul dedicat promovării albumului îi aduce pe aceşti veterani ai gore-ului şi la Bucureşti, într-un concert în aer liber, sub riffurile agresive care vor antrena mosh piturile din faţa scenei. Pe lângă piesele de pe cel mai recent album, Cannibal Corpse „va rupe” scena şi cu piesele devenite deja clasice: „Hammer Smashed Face”, „Kill or Become” sau „Make Them Suffer”.

L.O.S.T. a devenit una dintre cele mai importante formaţii de death metal melodic din România. Membrii săi se bucură de o experienţă îndelungată pe scena românească, de aproape 25 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariţii radio-tv precum şi 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae şi Warganism. În 11 ani de activitate, bilanţul formaţiei cuprinde 3 materiale discografice, precum şi numeroase concerte susţinute în România şi în străinătate alături de nume ca Obituary, Behemoth, Dismember, Sepultura, In Flames, Lake of Tears sau Hypocrisy.

Epileptic Outbreak a luat fiinţă în luna mai 2014 ca proiect de brutal deathcore şi s-a concretizat în formula actuală abia în octombrie al aceluiaşi an. Stilistic, trupa e axată pe o multitudine de elemente radicale şi brutale, de la acordajul şi tonul chitărilor şi până la influenţele ritmice şi vocale provenite din diversele subgenuri extreme ale metalului. În acest moment, Epileptic Outbreak se pregătesc de lansarea primului album.

Bilete Cannibal Corpse la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Cannibal Corpse de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 24 iulie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ
Preţ promoţional primele 300 de bilete 75 lei cumpără bilete
Preţ promoţional următoarele 500 de bilete 95 lei cumpără bilete
După epuizarea biletelor aflate în promoţie 115 lei cumpără bilete
În ziua evenimentului 125 lei cumpără bilete

Reguli de acces

În ceea ce priveşte regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. În caz de vreme nefavorabilă, publicul este rugat să vina la concert cu pelerine de ploaie. Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Concertul Cannibal Corpse de la Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.