Acest eveniment a avut loc in data de 25 Aug 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 25 august 2012, începând cu ora 19:00, trupa byron va susţine un nou concert unplugged la Gradina Verona din Bucureşti. În deschidere vor cânta The Boxes, iar invitaţii speciali ai serii sunt Luiza Zan şi A Quattro Quartet.

byron are deja o carieră de 6 ani şi trei albume de studio, precum şi o serie de materiale speciale care au făcut deliciul fanilor. Trupa are un stil muzical aparte ce le-a creat o nişă specială care atrage un public din ce în ce mai mare. Piesele byron vor suferi transformări radicale, majoritatea fiind complet reorchestrate pentru o experienţă 100% acustică. Noul single, „Road Trip” se va face auzit în seara concertului.

The Boxes, care are de altfel în componenţă trei membri byron. The Boxes este un proiect indie folk/acoustic rock cu influenţe blues, jazz şi funk care a pornit în 2011. Costin Oprea, Dan Georgescu,  Laszlo Demeter, Mircea Mutulescu şi Georgian Nitu şi-au luat numele de la piesa „Boxes” a lui Charlie Winston, de care toţi se simt legaţi la un nivel profund.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei.